unibet fogadások az interneten

A korábbi drámai visszaesés emlékeztető volt arra, hogy a sportban szinte semmit sem szabad magáévá tenni, és hogy a kiemelkedő pályafutás a szikláról vagy az okokból leeshet.

Furcsa év volt. Bairstow volt az első batsman a Unibet világon, aki elérte az 1000 ODI futást, és Anglia legjobbja volt minden formátumban 2018 első felében. Anglia tesztcsapata több millió problémával küzdött, de Bairstow nem volt ilyen.

Azóta Jos Buttler megalapított tesztjátékossá vált, valamint alelnöke és a média kedvesje, míg Bairstow néhány korai sérülést vett fel. Sokan öngyilkossággal vádolták, Michael Vaughan ömlött, és csak annyira jó volt, hogy a Geoff Boycott által elvégzett 7-es tesztet végezze.És két legnagyobb támogatója.

Bairstow valószínűleg úgy érzi, hogy a krikett ok unibet online sport fogadás nélkül elkezdte harapni a seggét. A törött ujj és a boka sérülése; az elmúlt télen Cameron Bancroft-hoz való köszöntése miatt az abszurd fars; az állandó javaslatokat, amelyeket fel kell adnia a kesztyűről. Elég, ha egy embert komplexumnak adunk, és úgy tűnik, hogy a Bairstow természetes makacsságát küldte a túlhajtásba. Távolról is könnyen mondható, hogy van egy chipje a vállán, de mindannyian megcsappantunk a munkánál, mint sokkal kevesebb.

Bairstow kétségtelenül saját kiválóságának áldozata. Az a felhívás, hogy lemondjon az őrjárattól, nem a fényszórójának szegénységéből származik, hanem a dobás minőségéről. És a látványos siker, melyet egy napos krikettben tett, hogy helyet nyújtson a kinyitott oldalnak, ugyanezt tette a Tests-ben.Nem működött – nyáron sokat dobott, és a bizalmára gyakorolt ​​hatása valószínűleg hatást gyakorolt ​​Srí Lanka-i egynapos vándorlására. A Spin: jelentkezzen be és kapjon heti krikett e-mailt.

Minden formátumban Bairstow mindössze két ötvenes évszázadot és évszázadokat nem tett az utolsó 20 Angliában. Ha még mindig fontosnak érzi magát, nem pótolhatatlan. Bairstow és Jason Roy nem engedheti meg magának a rossz futást az egynapos csapatban, Alex Hales várakozással, míg Buttler Angliának zökkenőmentes wicketkeeping alternatívát ad a Test csapatban. Buttler megjelenésével, Moeen és Joe Root végső válaszának megjelenésével, ahol el akarja ütni, Anglia középső sorrendjében nagyon zsúfolttá válik.

A tesztekben a Bairstow formája enyhén frusztráló egy ideig.Soha nem néz ki a formájából, és a lövöldözése annyira domináns, és lenyűgöző, hogy úgy érzi, mintha több futamot szerezne, mint amilyen valójában. Ugyanez igaz Stokesra, Moeenre és valószínűleg Buttlerre is. Mindegyik teszt középértéke a harmincas években; mindössze átlagosan unibet mobil bónusz kevesebb, mint Gary Ballance, akinek hátborzongató problémája látszólag kevesebb futást eredményezett, mert csúnyaabb stílusa miatt. és védekező, és átlagosan 59. Azóta a teszt átlaga 31, és tavaly nyáron 23-ra esett. Nehéz felidézni az utolsó alkalom, amikor egy angol batsman kijött olyan gyakran, hogy nagy lövéseket játszott olyan korán egy inning-ben.Míg Buttler, Moeen és különösen Stokes nyáron költötte ki magát, Bairstow úgy tűnt, hogy mindegyik labdát elérni akarja.

Valószínűleg mindkét oldalon hiba történt. A Bairstow-nak a baleset helyett a tervezésen túl alulértékeltek. Ez egy bonyolult eset, amikor a kritikát nem könnyű felosztani, soha nem bánni. Úgy tűnik, hogy az egyik olyan kapcsolat, amelyben mindkét fél rájön, hogy a dolgok kényelmetlenül váltak, de nem tudják, miért vagy mikor kezdődött. És az ilyen kínos dolgok kellemetlen szokása lehet, hogy megtartja magát. Facebook Twitter Pinterest Jonny Bairstow nyerte a bokáját, miközben csapattársaival focizott.Fénykép: Dinuka Liyanawatte / Reuters

A Bairstow néhány csendes hónapon keresztül teheti meg – nincs sérülés, nincs laza elbocsátás, többé nem beszélt szerepének megváltoztatásáról. A Spin egy egyszerű választást adna neki – a No5-ös szakemberként, vagy a No7-es állattartóként – és télen, ami a téli időszakban volt.

Egy állandó szerep és egy pár évszázad hamarosan helyreállítja az egyensúlyt a Bairstow karrierjével. De ha Srí Lanka a várakozásnak megfelelően tomboló tornyokat készít, legalább egy és talán néhány angol batsmen lesz egy kis sokkoló. Az elmúlt három évben Usman Khawaja, Hashim Amla, Aidan Markram, Dean Elgar, Quinton de Kock és Joe Burns átlagosan kevesebb, mint 15 volt a Srí Lanka-i tesztsorozatban.Rossz idő lenne a Bairstownak, hogy csatlakozzon a listához. nyári. Az angol krikett csapat sokkal jobb fogalom vele. De valami nem érzi magát helyesnek, és nehéz kezelni, hogyan jutott hozzá ehhez.