Jag spelade inte så illa, sa Serena Williams. Och hon försvann från campus

Nivån av besvikelse inte tala, men informativ nog att vara hennes (o) vältalighet. Många frågor besvaras i ett ord eller en fras, ibland detonerade fråga helt och hållet.

Så kanske…

Det var under din Grand Slam kampanj ögonblick när du sa, jag kan bevisa det? Eller vice versa annat när du trodde, kanske jag kan inte?

“Nej” Home

Vad tycker du fortsätta sitt huvud innan den tredje uppsättningen? Kände du att du fortfarande kan vinna matchen?

“Naturligtvis.” Home

Hur kan förlora genom denna överföring?

“Är det någon som har någon annan fråga? “Home

För varit kommande. Hon sade att hon inte trodde att hon spelade så dåligt. Refused skulle han känner press till följd av hur nära resultat kalendern Grand Slam.Hon förbryllade sin slayer. “Hon spelade den bästa tennis i sin karriär.”

Patrick Mouratoglou, tränare för Serena Williams, sa att när han såg på morgonen sin församling, kände han att något var fel. Matchen tydligen upphört att observera taktik och misslyckats med att återhämta sig på sociala nätverk

men berömde henne. “Nu är du förlorat, men du är fortfarande bäst. Jag kan inte vara mer stolt över dig. ”

Den vinnande italienska glödde. “Jag är väldigt glad. Men också lite sorgligt eftersom Serena är en otrolig spelare. “Home

han också medgav att han hade bokat ett flyg hem på lördag kväll.Hon trodde inte att hon kunde överväldiga världen. “Men nu kan jag beröra himlen med mina fingrar,” sa hon.

Hon beskrev hur hon kämpade mot sin egen nervositet när hon kom i den tredje uppsättningen i ledningen 4: 3. “Jag försökte inte tro att Serena var på andra sidan. Jag sa, “Lugna dig, andas, försök att njuta av det.” Och hon märkte att amerikan hade vikten av ett ögonblick, även om Williams själv förnekade det. “Jag såg att han var väldigt nervös. Så jag försökte fortsätta och slåss för varje punkt. “Vincis fem är Grandslams titlar, men hon firade dem alltid i dubbel med Sara Errani. Nu kommer hon att kämpa för första gången.

“Det är de bästa ögonblicken i mitt liv. Amazing.Som en dröm. ”

På lördag uppmanas 21 timmar CET kommer att kunna lägga till ytterligare en extraordinär upplevelse, i finalen landsman Flavia Pennetta.