Det är inte längre en tydlig final. Captain Pal väntar på det mest spännande pusslet

Till en början inträffade en spektakulär konflikt mellan tjeckiska sårare PK och KP med Williams-systrarna. En annan version av Fed Cup-finalen med de amerikanska ungdomarna Sloane Stephens och Madison Keys verkade också mycket gnistrande.

Efter tillkännagivandet av deras frånvaro verkade det som om silverskålen lätt kunde överlämnas till hemmalaget i Prag O2-arenan utan ett enda slag.

Men då bad den skadade Karolína Plíšková om ursäkt. Och på fredagen blev det klart att även Petra Kvitova efter sjukdom ännu inte är redo för lördagsmatchen.Så både kapten Petr Pala och hans motståndare Kathy Rinaldi var tvungna att ändra sina planer igen.

I slutändan distribuerades inte Danielle Collins, ledaren för det amerikanska laget, som kom till staden vid floden Vltava. Situationen på Fed Front förändras varje ögonblick.

“Det är sant att något sådant inte har hänt oss ännu,” sade Pála och nickade något med sitt 22bet skalliga huvud, där så ofta föds en vinnande strategi. Tack vare hans rörelser avancerade tjeckarna till den sjätte striden om titeln under de senaste åtta åren.Han hoppas att kollisionen mellan de två topprankade länderna i fodratsrankingen kommer att vara densamma som de tidigare fem finalerna och som alla katter i tennisarenan som kallas O2-arenan, eller segrar för sina damer.

I stället för att smälla rusande laster

Pála tror att både Siniak och farbror är tillräckligt bra och erfarna spelare. Han gillade hur hårt de hade tränat de senaste dagarna.Återigen skryter han med ett brett urval som, även i den nuvarande olyckan, drar fler och mer skickliga tennisspelare som de magiska vita kaninerna ur hatten. “Jag kommer att ringa, jag kommer att fråga…” berättade han rekryteringen av volontärer gladlynt. . Förra våren i Florida, hans team, stöttat av den hoppfulla fröken Siniak och Markéta Vondroušová, gav efter för de senare mästarna. Vad sägs om det faktum att båda lagen plundras i slutet av den utmattande säsongen?Villkoren är desamma för tjeckar och amerikaner. More

Frånvaron av stjärnorna gynnar naturligtvis inte helgens attraktivitet, men det minskar inte den historiska kostnaden för triumf. David Vydra, fitnesstränare för Kvitova, som har upplevt många Davis Cup- och Fed Cup-slagsmål, hävdar att utfallet kan ha en betydande inverkan på stämningen i omklädningsrummet och domstolslådan. Hetter Vydra och andra medlemmar av partiet på lördag kommer att försöka väcka de löpande krigarna farbror och Siniak till den övermänskliga insatsen.

Båda är kända drakar, de skulle lugnt släppa själen på domstolen.De tänker också hämta energi från publiken i en utsåld sal.

Kommer Mr Infallible hit igen?

Drottningen av den gyllene generationen Kvitova kommer att ta rollen som ett fan. ”Jag har aldrig satt mig på bänken den första speldagen. Jag har en premiär, ”sa hon med ett leende medan hennes stora blå ögon visade sorg och trötthet återspeglas i ansiktet. Med Otter, fysioterapeut Pavel Kolář och andra rådgivare, bestämde hon sig för att kasta alla sina krafter i en enda match. Han kommer att återhämta sig lite mer på söndagen. Palae kan, efter eget gottfinnande, distribuera det till det tredje eller fjärde spelet.

Mycket beror på lördagens resultat.I tillståndet 2: 0 behöver domstolen inte springa. Om amerikanerna hade samma proportioner skulle de förmodligen försöka förhindra katastrofen…Krejčíková – Siniaková har ett trumfkort i säsongens ärm. Under tiden, i ödesdigra ögonblick varje gång han gjorde rätt val. Kanske kommer du inte ha fel den här gången – Read more.