Populära favoriter: 13 ubåtstjärnor som absolut alla älskar

Legender som måste för sig själva.
Populära favoriter: 13 Premier League-stjärnor som absolut alla älskar I fotboll är hjältarna för vissa skurkar för andra. Det är mycket sällsynt att en fotbollsspelare är så disponerad för sig själv att även en motståndares fans visar respekt. Det finns väldigt få sådana populära favoriter, men vi kommer ihåg dem.

Xabi Alonso
Det är fantastiskt hur svårt det är att säga åtminstone något dåligt om Alonso. Men vi talar om spelaren till Liverpool – ett lag som har många olyckor.
Hur kan en person som visste allt inte irritera: han var en mästare, samlade troféer, växte ett skägg av en idealisk skugga av en rödhårig … han är så perfekt att han redan blir sjuk.
Och slutligen: Alonso kunde förstöra den otroliga Istanbul-finalen, eftersom hans straff återvanns av Did. Men det blåste igenom. Eftersom han är Alonso.

Peter Crouch
Peter Crouch kan bara berömmas för att han blev fotbollsspelare. När han förståde sin egen absurditet skämtade ”Crouchinho” sig själv då och då, och hans signaturhumör fick ens motståndares fans att beundra honom.
Robotdans, publik som surfar på en Kasabisk konsert … han var excentrisk till galenskap, och vi gillade den.
Dessutom var Crouch en utmärkt framåt – titta på statistiken i Premier League, det inspirerar!

Juninho
Juninhos en flytt till Middlesbrough var häpnadsväckande. Återkom en andra gång och berövades helt mållös. När kom han tillbaka för tredje gången …
Även om han vann VM med Brasilien, men i England kommer han för alltid att komma ihåg som skaparen av Boros enda triumf – League Cup 2004.

Juan Mata
Mata har alltid betraktats som en av de trevligaste människorna i fotbollsvärlden, men efter skapandet av Common Goal-initiativet, som motiverar spelare att ge 1% till välgörenhet, hamnade spanjoren i ett antal helgon.
Kom ihåg hans veckoblogg, en underbar karaktär och ett avväpnande leende, och det kommer att bli tydligt hur han lyckades spela för både Chelsea och Manchester United, utan att ilska någon.

JJ Okocha
Okocha och Sam Allardyce tittade på fotboll helt annorlunda, men deras duett ledde till fantastiska resultat. Absolut alla ville se Bolton-spelet. Det räcker.