Betting Special: bet365 tillkännager ligavinnare ett tidigt utbetalningserbjudande

Alla spelare som satsar direkt på en mängd av Europas ledande ligor kommer att betalas ut tidigt om laget i fråga leder med 10 poäng bet365 har meddelat ett nytt erbjudande som kommer att intressera ante efter spelare innan den inhemska fotbollen återvänder de kommande veckorna.

Få dina insatser utbetalda tidigt om laget du tar tar en ledning på 10 poäng eller mer i sin liga.

Detta gäller spel på To Win Outright-marknaden på utvalda ligor till och med 13 september 2019. Spelbegränsningar och villkor gäller. Endast nya och kvalificerade kunder.

Om ditt valda lag leder med 10 poäng i vilket skede som helst under säsongen 2019-20 och varje lag har spelat lika många matcher kommer onlineföretaget att avgöra vadet som en vinnare, oavsett om de fortsätter att vinna titeln eller inte.

Det är värt att notera att om ditt lag leder ligan och andra sidor har spel i handen men inte når inom 10 poäng oavsett resultatet av dessa matcher, kommer satsningen fortfarande att avgöras tidigt som en del av denna kampanj.

Erbjudandet är tillgängligt i de fyra bästa divisionerna i England och Skottland plus den tyska Bundesliga, italienska Serie A, spanska La Liga och franska ligan 1.

Bet365 Freve sade: ”Det är den tiden på året när lag återvänder till träning före säsongen och människors sinnen vänder sig till ante-postmarknaderna. Vi hoppas att detta tidiga utbetalningserbjudande på en hel mängd ligor går bra med Bet 365-kunder. ”

Medan många spelare kommer att samla en ante-postportfölj innan säsongen börjar, tillåter bet365s erbjudande också spelare att engagera sig fram till några veckor in i säsongen.

Detta betyder att spelare som föredrar att bedöma de tidiga förhållandena kan göra det innan de blir involverade samtidigt som de fortfarande behåller potentialen för en tidig utbetalning.

Med ett så brett utbud av ligor som förväntas förväntas denna eftergift bli populär inför den nya kampanjen.

Om kvalificerande satsningar är en del av en multipel kommer de fortfarande att avgöras tidigt så länge villkoren ovan är uppfyllda.