Unibet fogadások az interneten

A Crystal Palace megerősítette Christian Benteke aláírását a Liverpoolból.A 25 éves belga csatár négyéves szerződést írt alá szombaton egy nyilvánosságra nem hozott díjért, Unibet amelyről úgy gondolták, hogy a 27 millió font körüli tartományban van.

Benteke, aki a Liverpoolhoz csatlakozott az Aston Villa-tól 32,5 millió fontért több, mint egy évvel ezelőtt volt egy nehéz első szezon az Anfield-ben, és világossá vált, hogy nem illeszkedik Jürgen Klopp terveihez, miután tavaly októberben Brendan Rodgers-t cserélte Unibet menedzserként. Aston Villa oldala, négy szezonban 42 bajnoki gólt szerezve, Benteke az Anfielden debütáló szezon nagy részén nézett ki, és mindössze 10 gólt játszott 43 versenyen. Jürgen Klopp szerint a belek kulcsfontosságúak Liverpoolban Bővebben

Belgium 2016-os Euro-csapatának tagja volt, de második Unibet fogadások az interneten hegedűvel játszott Everton Romelu Lukaku-hoz, és nem járt el a két versenyen.

Benteke Alan Pardew negyedik a nyár aláírása, Steve Mandanda, Andros Townsend és James Tom csatlakozása kins érkezik a Selhurst Parkba.A csatár elmondta a klub honlapját: „Nagyon örülök, hogy elkötelezem a jövőt a Crystal Palace-nak, és várom, hogy találkozzam a Unibet menedzserrel, a játékosokkal és a személyzettel. Nagyon boldognak érzem, hogy megtörtént az üzlet, és most már várom. ”

Pardew azt mondta:„ Fontos, ha elveszted az ikonikus játékosokat, hogy megpróbálják helyettesíteni őket ikonikus játékosokkal. Két héten elvesztettük Mile Jedinak és Yannick Bolasie. Mindketten hatalmas számok voltak, és nagy számokkal kell helyettesítenünk őket.

„Ez az, ami nem mindig történt meg [korábbi klubjában] Newcastle-ben, így Unibet örülök, hogy a fórumon bátor ezzel a lépéssel.

„Nagyon kedves vagyok, mert nagyon jól akartam vinni Newcastle-be. Azt hittem, fantasztikusan illik ehhez a klubhoz.A Liverpoolba költözött, és nem egészen kidolgozott. Számunkra vissza kell vinnünk, hogy megtegye azt, amit a legjobb. A játékstílusa, ahogyan Unibet Magyar kereszteket táplál. Élvezni fogja ezt a széles játékosokkal is. ”

A játékosok és a klubok számára azonban zavart volt, amikor a csatár a Twitter profilját frissítette, hogy azt mondja, hogy Burnley-t játszotta. Benteke bocsánatot kért a hiba miatt. VICE Sports (@VICESports) Benteke Twittere véletlenül elolvasta, hogy Burnleybe ment, nem Crystal Palace-ba https://t.co/pKld3Si2ZQ Hoppá a rossz lolom Igen, aláírtam a cpfc-t és nem Unibet égettem. Sajnálom, hogy az a kis hiba, amit a Twitterem kezelt, egy kicsit zavarodott 2016. augusztus 26.