Ta bensema ut ur basen

Ta bensema ut ur basen

Kritik av fransmannen är ganska monotont i flera år: han gör inte mycket bra, han inser inte väl, han kommer inte in i spelet med en ersättare. Jose Mourinho liknas gång Benzema och sedan spela in en “riktig” Higuain med katter, säger att vi behöver en “hund” för en lyckad jakt honom, det vill säga centrum framåt, som skulle syfta till ett mål. Samtidigt var Especial coquettishly tyst att en sådan spelare redan var i sin komposition, han spelade bara oftare på flanken än i mitten. Och all bearbetning och robotliknande Benzema – det här är ett utmärkt tillskott till Ronaldo, som i princip inte utför skyddande funktioner.

Men nu har Ronaldo själv flyttat till centrum för attacken. Det är delvis därför Zidane och beslutade att gå till spelet med två anfallare, men Bale sedan skadades, och nu är han frisk och i december och januari var förmodligen den bästa spelaren i laget. Plus med genomförandet av denna säsong är problemet inte bara i Benzema, men också i Cristiano. Att hålla två sådana spelare på fältet är inte meningsfullt. Det är lättare (och mer effektivt) att översätta portugisiska en gång till i mitten och sätta någon från Isco-Asenso-paret på vänster flank. I slutändan kryry görs i Champions League på samma toppnivå, är det värt att tro att det kommer att brista i mästerskapet (längre pauser, innan matchen med “Levante”, gjorde han 4 mål på två matcher). Det här är säkert mer sannolikt än scoring extravaganza från Benzema.

Övergivandet av den höga försvarslinjen

En av firmans chips “Real” förra säsongen resulterade i resultatet tack vare ledarens utmärkta fysiska form. Det var särskilt viktigt för den extrema funktsionalka Beks och Marcelo Carvajal, som i själva verket omfattade flankerna ensam, som Isco skiftade ständigt mitten från höger och Ronaldo med Benzema till vänster var närvarande endast i den anfallande fas. Följaktligen var det kritiskt viktigt att de lyckades återvända. Nu hade Karvakhal nästan inget tillfälle att komma i form på grund av hjärtproblem, och Marcelo var uppriktigt trött.