Rotation av kompositionen

Som ett resultat, någon av deras misslyckande med inte den högsta nivån av koncentration av det Varan och Nacho (till Ramos, konstigt nog, hävdar minst) leder till en kraftig counter-attacker vid grinden Navas. Med hänsyn inte den bästa fysiska form Kazimir som ett eller två år sedan, en hel del småätande motståndarens attacker ensam, “riktiga” du behöver åtminstone tillfälligt glömma hyperaktivitet framåt. Team passerar ett par mål från “Levante”, “Leganés”, “Numancia”, och med “Fuenlabrada” i kungens Cup gjorde på “Santiago Bernabeu” två gånger.

Rotation av kompositionen

Följden i föregående stycke. I Madrid var det långa försäsongen turné i USA i Summer Cup, möjligheten att lägga en solid grund “funktsionalki” nästan inte. Samtidigt, som redan nämnts, beslöt Perez att laget inte behöver bulk inköp, ett par inköps (Theo Hernandez och Dani Ceballos) – och allt. Trots att Danilo kvar, Morata, James Rodriguez, Pepe, Coentrao, klipp reduceras till ett maximum och “riktiga” tillbringade mycket matcher (Super Bowl och resan till Club World Cup). Redan med sin Champions Cup och spelade under en paus i matchen mellan kampen mot “Fiorentina” var skrivit 42 och framför, är förhoppningen fläktar, två och en halv årtionden, även efter avgång cupen. Stå vid ett sådant maraton i en komposition är orealistiskt. Och om du tänker på andra problem – Ronaldo diskvalificering i början av säsongen (och hans trötthet efter att ha deltagit i Confederations Cup), skada Kovacic och Varan, är det förståeligt varför nu de flesta av spelarna i Real Madrid ser ut precis som jagade hästar.

Inte för att skjuta dem just nu, bör Zidane gå tillbaka till allmän praxis rotations som han tillbringade i den sista mästerskapet, när samma Cristiano missade spel mot utomstående, men kom färska till avgörande matcher i slutspelet i Champions League. Zidane, naturligtvis, även efter det att “Levante”, sa titeln ras för hans lag är inte färdig ännu, men vi vet. Samma Asensio, extravaganza i början av mästerskapet, Vazquez, Mayoral, Llorente, Vallejo, Theo Hernandez – alla av dem har redan visat sina framtidsutsikter. “Real Madrid” går bara inte ombi “Barcelona”, varför varför fokusera inte på hur man skyddar ledarna åtminstone för Champions League-skullens skull?