Portugisiska är något förlorad mot bakgrund

Anthony Marsiel

En annan fotbollsspelare som började träna mycket pengar. Anthony Martial hade inga utsikter under Jose Mourinho, men nu i Förenta staterna har ett nytt liv påbörjats, och fransmannen är en av de största förhoppningarna. Åtta mål för första omgången, för en spelare som hade en oregelbunden övning – ett bra resultat. För Martial finns det redan en kö på toppklubbar, men han kommer förmodligen fortfarande att vara i brand vid United. Till exempel i konfrontationen med PSG i Champions League.

Joao KANSELO

Portugisiska är något förlorad mot bakgrund av otvisted stjärnor, men enligt experter är det Kenselo som är världens bästa extrema försvarare just nu. Joao har en procentandel av framgångsrik dribbling högre än Eden Azars, stöttar utmärkt attacken och misslyckas inte i försvaret. I sin position har Cancelo inga konkurrenter i Serie A, bara Jordi Alba kommer att tänka på i världen, men Portugals potential är högre. “Juventus” borde klart framträda i Champions League, och Cancelo får äntligen ett välförtjänt erkännande, till exempel att ge scoring-passet i finalen för Ronaldo.

Alexander GOLOVIN

Tio fotbollsspelare som kommer att riva år 2019

Ryska var i en svår situation i Frankrike. Det nya laget istället för att slåss för andra platsen och Champions League riskerar att flyga ut ur de stora ligorna, de flesta av de viktigaste spelarna på sjukhuset och de nya spelarna matchar inte nivån. Inte överraskande försvann Golovin i en sådan atmosfär, men Alexander är ingen främling för att övervinna svårigheter. Värre att vara säker kan inte.

En sådan kollapsad “Monaco” Golovin måste laddas på axlarna och dras ut ur förnedringszonen – inget annat förblir. Den första säsongen är alltid svår för en utlänning, särskilt i en sådan situation, men det är nödvändigt att dra fördelar även i en sådan situation. Vi tror på Golovin, i alla fall kan ingen annan från de ryska fotbollsspelarna vara på denna lista.