Luzer av säsongen

Luzer av säsongen

I de senaste matcherna täckte Mauricio Pochettino huvudsvagheten i “Tottenham” – kasta bakom ryggen – sänka försvaret. Klubban var krasch-test mot den “Manchester United”, efter att ha stått vid noll mot reaktiv Alexis Sanchez och en skarp Jesse Lingard, då vattnig misslyckades med “Liverpool”.

Installation Pochettino misslyckades, klubben missade det första målet på grund av den centrala försvararens individuella fel. Davinson Sanchez vet inte hur man ska försäkra partners eller hålla linjen, så han förlorade sin ställning och lägga fram Mohamed Salah, och sedan missade baksidan av sadio mané.

Och colombianska fel uppstår systematiskt – han förde i en liknande stil för att matcha med “Arsenal”, gjorde han en dum självmål mot “Southampton” och tog några mer dumma mål. Hans kompetens är svaga för alla möjliga positioner – på förtroende och klass han är åtminstone så gott Wimmer, hastighet säljs Kevin är uppenbarligen inte lämplig för rollen som fullbacks och positionen opornika inte bra på grund av dålig förståelse av spelet. Han är långsam, besvärlig och svagvilad.

Dessutom har Davinson inte stå hårt arbete, och uppenbarligen inte kommer att bli en fast rotation spelare, Andrew Robertson i “Liverpool”, så att hanteringen av “Spurs” måste erkänna grov Transfer error: privozchik för 28 miljoner pounds – en double dip.

Under första halvåret, “Liverpool” slog in bollen sex gånger, “Spurs’ fyra och den första skott på mål i den andra halvan var endast tillämpas i den 57: e minuten – siffror som du behöver veta för att förstå vilken typ av match. Vi inte se eller attack hastighet eller intensiv taktisk duell – både motståndare spelat och försiktigt stängd.

Klubbar uppenbarligen inte ville risk – “Liverpool” har hoppat till den tredje platsen och kunde hålla den i händelse av seger, och “Tottenham” driver “Chelsea” och kunde köra i händelse av seger över “Liverpool” och oövervinnlig “blå”. Så båda lagen vägrade att fotboll höghastighetslinjer med högt skydd, som i den första matchen, och föredrar låga försvar och motattack ett litet antal spelare.