Dessutom har båda tränare ställa in mittfältet i förstörelsen

Dessutom har båda tränare ställa in mittfältet i förstörelsen – mittfältet spelare är placerade tätt och lite inblandad i bildape främst attacker började diagonaler, och passerade genom flankerna. Och båda klubbarna. “Tottenham Hotspur” anslöt Moussa Dembele i attacken endast under andra halvåret när det var nödvändigt att återhämta sig.

cirkus

Luzer av säsongen och två andra intryck av matchen “Liverpool” – “Tottenham” Foto: LFC, Tottenham

De mest minnesvärda episoderna i matchen – ögonblicket med utnämningen av en straff och hans hemska utbrott. Första Dejan Lovren missade fruktansvärt bollen, sedan Loris Carius klumpigt kastade på bollen, men Harry fångade benet av Kane. För det här tältet måste Tottenham straffa motståndaren, men i stället slog Kane i mitten och gjorde den svaga Carius en hjälte.

När båda klubbarna är stängda är attackerna extremt svåra att visa individualitet, i sådana möten gör de som regel misstag. Lägg till detta monstruösa prestanda individuellt ledare, inklusive Harry Kane, som ursprungligen missade klara chanser att göra mål i två meter från målet, och sedan missade en straff, och du får största besvikelsen i helgen där alla väntade på klassen och taktiska finess och fick bloopers och ett slutet spel.

Olivier Giroud i Arsenal var ett idealiskt mål för pressen. För det första är hans förmågor allvarligt begränsade – det här är en vanlig framsteg, och han spelade i den mest attackerade och mest passiva toppklubben i England i stället för mästarna Henri och van Persie. Det spelar ingen roll att Arsene Wenger köpte sin spelarerotation till ett ekonomiskt pris och ständigt letade efter ett alternativ, journalister och experter ignorerade professionellt dessa fakta.

För det andra är Giraud en extremt karismatisk kille: han har ett igenkänt utseende, han bär trendiga kläder och hans trevliga kommunikationsform introducerar intervjuare i extas. Och här är den andra anledningen att fastna: han lever inte upp till sina förhoppningar, han tänker mycket på sig själv och sätter fotboll på andra plats – brittiska journalister squeaked, vilket varje fransman framgångsrikt lyckas hämta.